Bemutatkozás

Cégünk a Metall 5 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft 1993-ban alakult Szegeden, megalakulásunk óta az egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozás, Szegedet és környékét ellátó villamossági szaküzlet. 

 

Célunk, partnereik igényeit  maximlisan kielégítve, a legmagasabb szinvonalú termékekkel és szolgáltatásokkal segítsük ügyfeleink munkáját. Teljes körű és átfogó termék  kínálatunk, árukészletünk folyamatos bővítése, mind hazai, mind import áruk vonatkozásában, az ipari és a lakossági igényeket maximálisan kielégíti.

Beszállítói partnereinkkel évek óta azon fáradozunk, hogy ügyfeleinket  a lehető legjobb kondiciókkal tudjuk kiszolgálni, akár a fizetési feltételeket, akár a szállítási határidőket tekintjük mérvadónak. Tevékenységünkre a kezdetektől fogva a minőségi, szakmailag megalapozott munka jellemző. Üzleteinkben szakirányú végzettséggel rendelkező munkatársaink segítik vásárlóinkat, megrendelőinket. Tevékenységi körünkben felmerülő szakmai kérdésekben készséggel állunk rendelkezésükre. Projektek, árajánlatok kidolgozásában kollegáink megfelelő tapasztalatokkal és szakértelemmel állnak  az ügyfelek rendelkezésére.

 

homlokzat regiweb
raktrpts2004mrc-
raktrpts2004mrc-
raktrpts2004mrc
udvar web
metall
mindennapok 2web
mindennapok 4web
mindennapok 5web
DSC 0874 Fotor-
IMG 2790 Fotor-
P1030990 Fotor-
IMG 2803 Fotor-
kari2017fb.
hirdetsianyag-page-
marciusizrvatarts-page-001 Fotor
husvetM5uz.
m5-page-
-08-20M
Metall 5 2022 karcsony1vegleges